GOST & Svart Crown naar de Effenaar

Ticketmaster
GOST & Svart Crown naar de Effenaar
GOST & Svart Crown naar de Effenaar

De mysterieuze producer Baalberith stond als GOST al eerder in het Stroomhuis, maar heeft sindsdien een kleine gedaanteverwisseling ondergaan. Met de toevoeging van gitarist Carreau schuift de synthwave van GOST nog meer op richting zwartgallige black metal. De nieuwe plaat is geproduceerd door Jaime Gomez Arellano, die eerder met Paradise Lost, Solstafir, Priomordial en Myrkur werkte. GOST voelt hierdoor als een filmavond waar je begint met Blade Runner en eindigt met Lords of Chaos.

Een stukje Scandinavië in het zonovergoten Nice, zo zou je de repetitieruimte van Svart Crown wel kunnen noemen. De band uit Frankrijk rijgt Noorse black metal, ouderwetse Göteborgmetal en lompe death metal aan elkaar in een fijne mix die het Stroomhuis alleen nog maar energie geeft.

GOST & Svart Crown
Datum: 08 maart
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 20:00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek