Henry Green naar Paradiso

Ticketmaster
Henry Green naar Paradiso
Henry Green naar Paradiso

Producer en zanger Henry Green speelde zich direct in de kijker met zijn sfeervolle elektronica vol subtiele beats en delicate vocalen. Na het uitbrengen van zijn eerste twee EP’s was de artiest uit Bristol in 2018 klaar voor de release van zijn debuutalbum ‘Shift’. Het leverde hem vergelijkingen op met artiesten als Bonobo, Jon Hopkins en Four Tet en hij werd opgepikt door blogs als The Line of Best Fit, Mixmag en DIY. Zo verzamelde hij in zijn nog korte carrière al meer dan honderd miljoen streams, stond in de voorprogramma’s van London Grammar, Nick Mulvey en Aquilo en verkocht shows uit door heel Europa. Momenteel werkt Henry Green aan langverwacht nieuw materiaal, waarmee hij in 2020 op tour gaat.

Henry Green
Datum: Woensdag 8 april
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek