Jett Rebel naar de Altstadt

Ticketmaster
Jett Rebel naar de Altstadt
Jett Rebel naar de Altstadt

Muzikale duizendpoot Jelte Tuinstra a.k.a. Jett Rebel komt ook dit jaar weer terug naar Eindhoven na een ram uitverkochte grote zaal in 2018! Dit keer pakt de multi-instrumentalist volledig anders uit: Café Altstadt wordt deze avond tijdens de Live Forever Tour omgetoverd tot een intiem walhalla waar Jett heel dicht bij zichzelf blijft: een man en zijn muziek.

Back to basic. Dat klinkt als een cliché, maar toch is het exact wat Jett Rebel voor ogen heeft met de reeks optredens die hij in december in Nederland gaat doen. Kleine zalen, zweterige podia, directe interactie met het publiek. Al 7 jaar speelt Jett Rebel de allergrootste zalen en festivals plat, van Pinkpop tot Lowlands en van Ahoy tot Carré. Hij wil z’n fans graag weer eens van dichtbij in de ogen kunnen kijken. Rock-’n-roll in z’n puurste vorm, niets meer maar zeker ook niets minder.

Jett Rebel
Datum: 17 december
Zaal: Altstadt
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek