Jett Rebel naar Merleyn

Ticketmaster
Jett Rebel naar Merleyn
Jett Rebel naar Merleyn

Jett Rebel geeft in december vijf kleinschalige clubshows in Nederland. Dat maakte de zanger en multi-instrumentalist zojuist bekend in De Wereld Draait Door. Tijdens deze Live Forever Tour is hij te zien in Eindhoven, Utrecht, Hoogeveen, Nijmegen en Rotterdam.

Back to basic. Dat klinkt als een cliché, maar toch is het exact wat Jett Rebel voor ogen heeft met de reeks optredens die hij in december in Nederland gaat doen. Kleine zalen, zweterige podia, directe interactie met het publiek. Al 7 jaar speelt Jett Rebel de allergrootste zalen en festivals plat, van Pinkpop tot Lowlands en van Ahoy tot Carré. Hij wil z’n fans graag weer eens van dichtbij in de ogen kunnen kijken. Rock-’n-roll in z’n puurste vorm, niets meer maar zeker ook niets minder. Tijdens deze concerten zie je Jett Rebel live zoals je ‘m al lange tijd niet hebt gezien en hierna ook weer heel lang niet zult zien.

Op 29 november verschijnt ook het nieuwe live-album ‘Live Forever’. Alle songs werden live opgenomen in de hete zomer van 2019 op festivals als Parkpop, Concert At Sea en Pinkpop. ‘Live Forever’ is vanaf nu online te beluisteren; vinyl en cd zullen voor het eerst te verkrijgen zijn tijdens de optredens in het kader van de Live Forever Tour.

Jelte Tuinstra, zoals Jett Rebel echt heet, is één van de meest kleurrijke personen in de Nederlandse muziekwereld. Hij staat bekend om zijn energieke liveoptredens en ongekende virtuositeit. Sinds de release van zijn debuutalbum Venus & Mars in 2013 ging het hard met zijn carrière: hij bracht tussen 2016 en 2017 drie albums uit en speelde zijn grootste concert ooit in Rotterdam Ahoy. In 2018 kwam zijn zevende album uit, genaamd 7, met de hitsingles Perfect Lady en Amy. Jett Rebel is bovendien vaak te zien op grote festivals, waaronder dit jaar nog op het hoofdpodium van Pinkpop.

Jett Rebel
Datum: 23 december
Zaal: Merleyn
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek