Pokey LaFarge & His Band naar Paradiso

Ticketmaster
Pokey LaFarge & His Band naar Paradiso
Pokey LaFarge & His Band naar Paradiso

De old-time Americana singer-songwriter Pokey LaFarge komt terug naar Paradiso met een nieuwe band, een nieuwe liveshow én een nieuw album. De altijd stijlvol geklede crooner uit Illinois versmelt moeiteloos folk met blues, jazz, ragtime en western swing. Hoe dat klinkt? Zowel nostalgisch als modern tegelijk. Of zoals hij het zelf het liefst omschrijft: “It’s not retro music. It’s American music that never died”. Zijn laatste, goed ontvangen album ‘Manic Revelations’ stamt uit 2017, begin 2020 volgt er nieuwe muziek.

Pokey LaFarge & His Band
Datum: Zaterdag 25 april
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek