Steph Grace naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Steph Grace naar Paradiso Noord
Steph Grace naar Paradiso Noord

De Australische singer-songwriter Steph Grace heeft na jaren reizen haar tweede thuis gevonden in Berlijn. De afgelopen jaren trok ze de wereld rond met haar gitaar. Ze trad op in Amerika, China en verschillende Europese landen en stond in het voorprogramma van Passenger. Moeiteloos mixt ze soul, reggae blues en folk in haar muziek. Dit is goed terug te horen op haar tweede album ‘Concentrate’. Onlangs verscheen single ‘As Far As I Can Go’, waarop wederom de geslaagde combinatie van haar fluweelzachte stem en openhartige teksten een succesformule blijkt.

Steph Grace
Datum: Dinsdag 21 april
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek