Deep Purple naar Ziggo Dome

Ticketmaster
Deep Purple naar Ziggo Dome
Deep Purple naar Ziggo Dome

Op woensdag 28 oktober 2020 komt de iconische Britse rockband Deep Purple naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Deep Purple kan gerust één van de meest iconische rockbands van de vorige eeuw worden genoemd met meer dan 120 miljoen verkochte albums. De band is dan ook opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. Na meer dan 50 jaar zijn ze echter nog niet van plan te stoppen. Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse en Don Airey gaan opnieuw de grote podia langs in Europa.

Deep Purple heeft in de jaren zeventig hun stempel op de rockmuziek gedrukt als één van de pioniers van de hardrock. Met de albums Deep Purple In Rock, Machine Head en het live-album Made In Japan lanceerde de band zich naar de top van de hitlijsten. Ze scoorden vele hits en schreven ook een aantal echte klassiekers zoals Smoke On The Water en Child In Time. De band is hun geluid echter altijd blijven ontwikkelen wat een divers en indrukwekkend oeuvre opleverde.

Deep Purple
Datum: Woensdag 28 oktober, 2020
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 6 december om 10 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek