Pearl Jam naar Ziggo Dome

Ticketmaster
Pearl Jam naar Ziggo Dome
Pearl Jam naar Ziggo Dome

Op woensdag 22 juli 2020 komt de legendarische band Pearl Jam voor een concert naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Pearl Jam gaat in juni en juli 2020 op een dertien-daagse Europese tour. Deze zomertour van de band begint op 23 juni in Frankfurt en eindigt op 22 juli in Amsterdam. De tour bevat vier festival-headlinespots, op Lollapalooza Stockholm en Parijs, Rock Werchter en BST Hyde Park.

Special guests Pixies, IDLES en White Reaper wisselen elkaar af als opener van de shows. White Reaper is de special guest tijdens de show in Amsterdam. De Europese tournee van Pearl Jam in 2020 betekent het eerste optreden van de band in Frankfurt sinds 1992, in Boedapest sinds 1996 en in Zürich sinds 2000.

22 oktober 2015 geldt officieel als het 25-jarig livejubileum van Pearl Jam. Tien studioalbums, honderden unieke live optredens en officiële live bootleg releases later wordt de band nog steeds geprezen en is uiterst succesvol. Pearl Jam verkocht meer dan 85 miljoen albums wereldwijd en werd in 2017 aan de Rock and Roll Hall of Fame toegevoegd.

Pearl Jam
Datum: Woensdag 22 juli 2020
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop voor het concert start zaterdag 7 december om 11.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek