Craig David’s TS5 naar de Maassilo

Ticketmaster
Craig David’s TS5 naar de Maassilo
Craig David’s TS5 naar de Maassilo

In de tijd dat termen als ‘De Superclip’ en ‘De Dag Top 5’ als vaste begrippen golden, ontpopte Craig David zich als een van de grootste popsterren op aarde. Met songs als 7 Days en Fill Me In haalde de Britse zanger, dj en producer vele malen de hitlijsten. Hij bracht een fris geluid: een combinatie van R&B, house en de UK Garage die hij deels pionierde.

Met een CV van maar liefst 14 Top 10-hits en 15 miljoen verkochte platen blijft Craig David fervent zoeken naar frisse richtingen en nieuwe stromingen binnen de underground, een brede interesse die ook zijn eigen loopbaan naar het mainstreampubliek bracht.

Zijn concept en liveplatform TS5 begon heel organisch, als een serie penthousefeesten in Miami, waarbij David dj-sets afwisselde met freestyles en improvisaties. In feite hetzelfde wat hij in zijn bevlogen tienerjaren ook veelvuldig deed, maar dan op grotere schaal. Craig David Presents TS5 speelt zich af in het spannende midden tussen party en concert, waar je een combinatie van zijn eigen hits, garage en de grootste hedendaagse house hits kunt verwachten.

Craig David’s TS5
Datum: 27 mei
Zaal: Maassilo
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek