Kurtalan Ekspres en Makas naar de Melkweg

Ticketmaster
Kurtalan Ekspres en Makas naar de Melkweg
Kurtalan Ekspres en Makas naar de Melkweg

Een avondlang Anatolische rock met Kurtalan Ekspres en Makas! Kurtalan Ekspres werd in 1971 opgericht, vernoemd naar de trein tussen Kurtalan and Haydarpaşa en heeft met vele beroemde zangers gewerkt zoals Cem Karaca, Hayko Cepkin, Tolga Akyurt, Bahadır Akkuzu en Barış Manço. De band Makas werd in 2012 opgericht door frontman Şahin, o.a. geinspireerd door Kurtalan Ekspres. Makas betekent schaar in het Turks. De band vindt dat mensen geen marionetpoppetjes zijn en wil alle lijnen knippen die de mensheid gevangenhouden, zodat ze vrij kunnen zijn in hun denken en doen.

Kurtalan Ekspres en Makas
Datum: 18 januari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek