The Spyrals naar Vera

Ticketmaster
The Spyrals naar Vera
The Spyrals naar Vera

Dit psychedelische garage-fuzz trio uit Californië bewijst dat good olʼ fashioned gitaar en drums nog wel een aantal decennia mee kunnen. Met de volle baslijnen, intense drums, scheurende gitaar en de meeslepende zang klinken The Spyrals als een vijfmans band. Hun sound wordt afgemaakt met heerlijke gritty reverb, maar ook de west coast roots vind je nog steeds terug in het geheel. Sprankelende beachy gitaar ritmes komen zo nu en dan voorbij dwalen en nemen je mee naar een zomerse jaren ’60 Californië. Maar dan met flink wat meer pit.

In 2012 kwam het debuutalbum uit en in 2013 volgde de full-length “Out of Sight”. Het laatste album, “The Curse”, laat horen dat ze nog steeds een gouden formule te pakken hebben met hun fuzzy rock n’ roll. De band die ooit ontstaan is in San Francisco, is inmiddels verhuisd naar Los Angeles. Een nieuw album, met een nieuwe lineup, is reeds opgenomen. Natuurlijk duurde het niet lang voordat het trio het turbulente tourleven weer oppakte en ook VERA wordt natuurlijk niet overgeslagen. De optredens zijn in ieder geval indrukwekkend, energiek en niets anders dan pure rock n’ roll.

The Spyrals
Datum: Donderdag 30 januari
Zaal: Vera
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek