Danny Vera naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Danny Vera naar De Oosterpoort
Danny Vera naar De Oosterpoort

Met zijn onderscheidende Americana sound, stijlvolle outfits en rakende liedjes zorgt Danny Vera voor een show die je doet denken aan de country- en rock-‘n-roll-iconen van vroeger. Op 10 oktober komt hij terug naar De Oosterpoort met nummers over het leven die live echt binnen komen.

Voor een fantastische Americana show hoef je gelukkig niet af te reizen naar Texas, want onze eigen Middelburgse singer-songwriter Danny Vera verovert al jaren de harten van heel Nederland met zijn prachtige donkere stem. Vanaf het moment dat hij en zijn band de huisband werden bij de voetbaltalkshow Voetbal International was het raak. Zijn carrière bereikte eerder dit jaar een toppunt toen hij Roller Coaster uitbracht.

De mega hit Roller Coaster is in 2019 de hoogste binnenkomer ooit in de NPO2 Top 2000. Het nummer van Danny Vera staat maar liefst op de vierde plek! Het liedje, dat gaat over de ups en downs in het leven, is inmiddels een Nederlandse klassieker geworden.

Danny Vera
Datum: Zaterdag 10 oktober
Zaal: De Oosterpoort
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek