Pearl Jam naar Ziggo Dome (Extra show)

Ticketmaster
Pearl Jam naar Ziggo Dome (Extra show)
Pearl Jam naar Ziggo Dome (Extra show)

Ook op 23 juli 2020 komt Pearl Jam voor een concert naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De vraag naar kaarten voor de show op 22 juli was zo groot dat er een extra concert is toegevoegd. Pearl Jam gaat in juni en juli 2020 op een grote Europese tour. Deze zomertour van de band begint op 23 juni in Frankfurt en eindigt op 23 juli in Amsterdam. De tour bevat vier festival-headlinespots, op Lollapalooza Stockholm en Parijs, Rock Werchter en BST Hyde Park.

Special guests Pixies, IDLES en White Reaper wisselen elkaar af als opener van de shows. White Reaper is de special guest tijdens de shows in Amsterdam. De Europese tournee van Pearl Jam in 2020 betekent het eerste optreden van de band in Frankfurt sinds 1992, in Boedapest sinds 1996 en in Zürich sinds 2000.

22 oktober 2015 geldt officieel als het 25-jarig livejubileum van Pearl Jam. Tien studioalbums, honderden unieke live optredens en officiële live bootleg releases later wordt de band nog steeds geprezen en is uiterst succesvol. Pearl Jam verkocht meer dan 85 miljoen albums wereldwijd en werd in 2017 aan de Rock and Roll Hall of Fame toegevoegd.

Pearl Jam
Datum: Donderdag 23 juli 2020 (extra show)
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek