Heidevolk naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Heidevolk naar Burger- weeshuis
Heidevolk naar Burger- weeshuis

De pagan-folkmetal groep Heidevolk heeft door de jaren heen een bewonderenswaardige status voor zichzelf vergaard in de metal scene. Woeste, epische en mythologische verhalen worden gebracht in de Nederlandse taal maar dankzij hun verschroeiende riffs, beukende drums, en tweestemmige zang ontstijgen ze iedere taalbarrière.

Ook op het zesde album ‘Vuur van Verzet’, uitgebracht door Napalm Records, zijn alle bekende ingrediënten weer aanwezig. Net als op de vorige albums ligt de nadruk wat meer op metal en zijn folk elementen als violen en fluiten minder prominent te horen. Maar Heidevolk blijft Heidevolk, een nummer als ‘Drankgelach’ nodigt natuurlijk nog steeds uit om uit volle borst meegebruld te worden.

Heidevolk
Datum: 21 februari
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek