FLETCHER naar de Melkweg

Ticketmaster
FLETCHER naar de Melkweg
FLETCHER naar de Melkweg

De Amerikaanse pop-zangeres FLETCHER komt naar Nederland! Begin dit jaar nam haar carrière een vogelvlucht na een tv-debuut bij Jimmy Fallon, waarna ze met ‘Undrunk’ wereldwijd de hitlijsten binnenstormde en Billboard het nummer roemde tot “First Great Breakout Pop Song of 2019”. Afgelopen september stond de zangeres nog in een uitverkochte Upstairs. Met haar nieuwste singles ‘One Too Many’ en ‘All Love’ bewijst Fletcher opnieuw de koningin te zijn van poweranthems tegen vervelende exen. Op 24 maart keert FLETCHER terug voor een show in onze OZ, don’t miss out! Voor fans van: Charlotte Lawrence, Carlie Hanson en bülow.

FLETCHER
Datum: 24 Maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek