Melissa Etheridge naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Melissa Etheridge naar De Oosterpoort
Melissa Etheridge naar De Oosterpoort

Melissa Etheridge is één van rockmuziek’s grootste vrouwelijke iconen. Je kent de Amerikaanse singer-songwriter van nummers als I’m The Only One en Like The Way I Do. Melissa, die altijd voorvechtster is geweest van mensenrechten, maakte in 1993 op grootse wijze korte metten met alle geruchten rondom haar seksuele voorkeuren. De plaat Yes, I Am sprak duidelijke taal.

Melissa Etheride’s nieuwste album The Medicine Show opent met veel power, luide gitaren en pulserende drums. Een album over vernieuwing, verzoening, afrekening, medeleven maar vooral genezing. Dit zijn de thema’s die tijdens Etheridge haar carrière speelden en haar levenswerk als activist voor onder andere mensenrechten, LHBTI-rechten en borstkanker-bewustzijn aanwakkerden.

De nummers op The Medicine Show zijn geïnspireerd door momenten van vriendelijkheid, liefde, hardnekkigheid en dapperheid. Elk nummer op het album tackelt een maatschappelijk thema, of het nu over de opiumepidemie en schietpartijen op scholen in Amerika, of over mensen die samenkomen om anderen te helpen gaat.

Melissa Etheridge
Datum: Woensdag 8 juli
Zaal: De Oosterpoort
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek