The Glamrocks naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
The Glamrocks naar Tivoli Vredenburg
The Glamrocks naar Tivoli Vredenburg

Vijf mannen, opgegroeid in de roemruchte seventies met een gemeenschappelijke liefde: de glamrock. The Glamrocks met een keur aan Nederlandse topmuzikanten (o.a. Toni Peroni) brengen je de allerbeste Glamrock uit de vroege jaren zeventig. Van Sweet, Slade, David Bowie en Gary Glitter tot Alice Cooper, Mud, T-Rex, Mott The Hoople en nog veel meer! Na knallende optredens op de Zwarte Cross, Festyland en Radio 5 besloten de mannen de handen ineen te slaan met Radio 5/De Max DJ’s Henkjan Smits en Manuela Kemp. Het resultaat? Een avondvullend programma in samenwerking met NPO Radio 5 vol dansen, feesten en meezingen met de grootste hits uit de jaren 70 aaneengepraat door Henkjan Smits en Manuela Kemp zelf!

The Glamrocks
Datum: 20 maart
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek