Danny Vera naar 013

Ticketmaster
Danny Vera naar 013
Danny Vera naar 013

Danny Vera is een ongekend en onverwacht succesverhaal. De in Middelburg geboren singer-songwriter schrijft al jaren mooie Americana liedjes. Maar hoe mooi, bluesy of heerlijk rockend ook, met Americana is veelal geen brood te verdienen. De kroegconcertjes voor de echte liefhebbers – die echt wel inzagen hoeveel talent deze getatoeëerde goedzak in zich heeft – leken dan ook voor Danny voorbestemd. Tot Johan Derksen in zo’n kroegje zat. De bromsnor maakte Danny Vera spontaan huisband bij Voetbal International/Veronica Inside/Voetbal Inside. Stilaan werden de zaaltjes groter en beter gevuld. En toen was daar het prachtige ‘Roller Coaster’, waarmee hij de harten van heel Nederland veroverde. Hij verbrak het Nederlands record voor langst genoteerde top 40 hit (zonder ooit te zijn doorgedrongen tot de eerste 20). Hij verkocht AFAS Live uit. Hij werd de hoogste nieuwe binnenkomer in de Top 2000. Een onverwacht succes, maar wat heeft Danny Vera het verdiend.

Danny Vera
Datum: 21 november
Zaal: 013
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek