Hällas naar de Melkweg

Ticketmaster
Hällas naar de Melkweg
Hällas naar de Melkweg

Als je aan de realiteit wilt ontsnappen en de waanzin wilt ontvluchten stap dan in de avontuurlijke fantasiewereld die Hällas heet. Dit is de ervaring die de band graag wil overbrengen op hun publiek. Het Zweedse kwintet combineert progressieve jaren 70 geïnspireerde rock met een dynamische mix van vroege heavy metal en folk.

Het aankomende album Conundrum, dat op 31 januari 2020 zal worden uitgebracht, is het derde en laatste deel van een trilogie en misschien wel hun meest gevarieerde en complexe werk tot nu toe. Vrijdag 13 maart komen ze naar Amsterdam, wees welkom tot een avontuur dat je nooit zult vergeten.

Hällas
Datum: 13 Maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek