Sevn Alias naar de Melkweg

Ticketmaster
Sevn Alias naar de Melkweg
Sevn Alias naar de Melkweg

Sevn Alias, de kroonprins van de straat. De rapper maakt rauwe, grimmige raptracks die overal in Nederland uit de auto’s pompt, maar Sevn zelf kijkt voor inspiratie net zo goed naar de nietsontziende trap uit Atlanta. Na de hits ‘Me3lish’ en ‘Kifesh’ is hij niet meer weg te denken in de huidige Nederlandse hiphop scene. Met zijn Twenty Four Sevn-serie heeft hij meerdere platina platen gewonnen. De laatste van de serie, Twenty Four Sevn 4, is laatst uitgekomen en de 23-jarige rapper laat op deze plaat een hongerige, return-to-form Sevn Alias horen, bewapend met klassieke, rauwe teksten over zijn leven, en verhalen over – en ván de straat. Aiming for gold again, niets minder.

Sevn Alias bracht eerder dit jaar nog zijn album ‘SIRIUS’ uit (incl. de hits ‘Big Man’ en ‘Givenchy Steppin’), die binnenkwam op nummer 2 in de Album Top 100, en de platina track ‘Herres’.

Sevn Alias
Datum: 20 Maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek