All Shall Be Well naar Patronaat

Ticketmaster
All Shall Be Well naar Patronaat
All Shall Be Well naar Patronaat

All Shall Be Well (and all shall be well and all manner of things shall be well) uit Haarlem, speelt instrumentale, filmische muziek. Ze bouwen aan thema’s, spelen met melodieën en zoeken naar onverwachte harmonieën. Hun muziek is associatief; ze spreken zelf liever van verhalen dan van liedjes. All Shall Be Well heeft hun muziek over vele grenzen laten horen (waaronder China, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Italië en België). Bij live-optredens maken ze gebruik van beeldprojecties, waarmee ze een diepere laag toevoegen aan hun verhalen.

Na hun debuutplaat ROODBLAUW (2011), opvolger BLAUWGEEL (2014) en de EP GEELZWART (2016), waarop ze klassieke werken van Beethoven, Grieg en Satie opnieuw uit hebben gevonden, is de band klaar om hun derde volledige album, ZWARTGROEN, uit te brengen in februari 2020.

De vrienden in Grey Lotus openen de avond. Nadat de band in 2018 hun album ‘Nektar’ presenteerde bleef het even stil rondom het Haarlemse gezelschap. Het album werd positief ontvangen, maar persoonlijke issues zorgden ervoor dat de band zich tijdelijk moest terugtrekken om hun geluid opnieuw uit te vinden.Verwacht daarom een concert met grotendeels nieuw werk waarin vooruitstrevende rock wordt gemixt met subtiele invloeden uit jazz, klassiek en elektronica.

All Shall Be Well
Datum: 14 maart
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20:00 u
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek