BBno$ naar Paradiso Noord (Extra concert)

Ticketmaster
BBno$ naar Paradiso Noord (Extra concert)
BBno$ naar Paradiso Noord (Extra concert)

bbno$ is een Canadese rapper met een artistieke stijl die zijn bekendheid verwierf via Soundcloud. Hij bouwde vliegensvlug een trouwe achterban op en dat leidde al gauw tot een tour door China. Hij scoorde in het begin van 2019 een gigantische hit met het nummer ‘Lalala’, dat meer dan 30 miljoen keer werd gestreamd. Terwijl hij in Europa nog onder het grote publiek moet doorbreken, is het overduidelijk dat zijn futuristische nummers ook hier in de smaak vallen bij doorgewinterde hiphop fanaten. Vanwege de grote vraag naar tickets geeft bbno$ een extra concert in Paradiso Noord op donderdag 23 april.

BBno$
Datum: Donderdag 23 april (Extra concert)
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek