Clan Xymox naar de Hall of Fame

Ticketmaster
Clan Xymox naar de Hall of Fame
Clan Xymox naar de Hall of Fame

Vanavond daalt een van de meest toonaangevende darkwave bands van eigen bodem neer in Hall of Fame. Onder leiding van frontman Ronny Moorings weet Clan Xymox sinds haar debuutalbum in 1985 naam te maken in binnen- en buitenland. De band maakt dark new wave die gekenmerkt wordt door vintage synths, galmende gitaren en teksten over donkere romantiek. In 2020 zal het eerste album in 3 jaar uitkomen waarvan de eerste single ‘SHE’ zal eind februari verschijnen. Vanavond brengt de iconische Nederlandse band zowel hun nieuw materiaal als publieksfavorieten ‘A Day’, ‘No Words’ en ‘Medusa’ naar Tilburg.

De support zal deze avond verzorgt worden door The Arch.

Clan Xymox
Datum: 10 april
Zaal: Hall of Fame
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek