De Janse Bagge Bend naar de Nieuwe Nor

Ticketmaster
De Janse Bagge Bend naar de Nieuwe Nor
De Janse Bagge Bend naar de Nieuwe Nor

De Janse Bagge Bend maakt een clubtour ter ere van het veertigjarig bestaan van de band. De Janse Bagge Bend bestaat 40 jaar! De eerste en tot nu toe enige Limburgstalige band die ooit een toptien hit scoorde met ‘Sollicitere’ (1982), zou volgens de oude regels recht hebben op pensioen. De leden van “de mooder van de Limburgse dialectgroepen” conformeren zich echter aan het huidige pensioenstelsel en gaan gewoon door! Sterker nog: in 2020 gooit de band er een schepje bovenop om het jubileum te vieren.

Het programma van de clubtour wordt een reis met hoogtepunten uit het uitgebreide repertoire van Janse Bagge Bend, aangevuld met nieuw werk.

De Janse Bagge Bend
Datum: 15 maart
Zaal: Nieuwe Nor
Zaal open: 14:00
Aanvang: 15:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek