De Kraaien naar de Hall of Fame

Ticketmaster
De Kraaien naar de Hall of Fame
De Kraaien naar de Hall of Fame

Staat ‘ie lekker hard? Met de hits ‘Ik Vind Je Lekker” en “Pechvogel” wisten De Kraaien zich in 2013 op de kaart zetten in het Nederlandse circuit. Harde beats en natuurlijk eigenwijze Haagse teksten behoren tot de vaste ingrediënten van de heren. Maar wel alles met een knipoog. In 2016 kwam hun eerste album ‘Goud’ uit, met daarop releases zoals ‘Kattenkwaad’ in samenwerking met de Zuid-Afrikaanse rapper Jack Parow en ‘Pony’.

Met hun recente hit ‘1 team’, met DJ outsiders, keert het collectief terug. Met een handvol splinternieuwe tracks trekken ze weer het land in en stoppen natuurlijk in Tilburg. Het podium is zoals gebruikelijk bij De Kraaien het decor voor een live-band, VJ, crowd-hypers, confetti, rookbommen en natuurlijk… Ekstertje.

De Kraaien
Datum: 03 April
Zaal : Hall of Fame
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek