Eefje de Visser naar Metropool

Ticketmaster
Eefje de Visser naar Metropool
Eefje de Visser naar Metropool

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Met haar solo tour speelde Eefje de Visser vorig jaar in clubs en op festivals in binnen- en buitenland. Ze liet hier al een meer elektronisch geluid horen, waarmee ze inmiddels ook buiten de land- en taalgrenzen wordt opgepikt. Haar nieuwe single Zwarte Zon is de volgende stap in deze richting, een bitterzoet, broeierig nummer over het afsluiten van een waardevolle periode en het vinden van nieuwe energie en inspiratie.

Het vierde album van Eefje de Visser verschijnt begin dit jaar en wordt in het voorjaar gelanceerd op release concerten in Nederland en België. Deze zomer speelt ze voor het eerst nieuw materiaal op Pukkelpop en Into the Great Wide Open, na de zomer zijn de clubs aan de beurt. Eefje staat in het kader van haar clubtour op 29 oktober in Enschede.

Eefje de Visser
Datum: 29 oktober
Zaal: Metropool, Enschede
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek