Eyes Of Albion naar Willem Twee

Ticketmaster
Eyes Of Albion naar Willem Twee
Eyes Of Albion naar Willem Twee

Eyes Of Albion is vreemder dan fictie, intenser dan realisme en net zoals het universum niet kan worden voorgesteld, kunnen zij dat ook niet.

Als je de muziek van Eyes Of Albion moet omschrijven dan is dat prog/psychedelisch bluesy hardrock met een beetje Indian klanken, een modaal gitaar- en baswerken en bij gelegenheden een vleugje folkrock. Versterk het met een ritmesectie die werkt vanaf de allereerste beat, bas en gitaar die op melodieuze wijze de ongelooflijk krachtige zang complimenteert en je hebt een ruw idee van wat Eyes of Albion doet en is.

Het geluid heeft indrukwekkende echo’s van de prog/rock-stijl die generaties doet laten schrikken en een moderne versie die je gewoon mee op reis neemt

Support: Unkh

Neem het geluid van de toetsen van de symfo-rock uit de jaren 70, rockende gitaren op smaak gebracht met rare effecten, drum loops en samples, geef het een solide Rickenbacker-basis, kruid het op met net genoeg Nederlandse onbeschaamdheid en mix het in een verfijnd productieproces van de 21e eeuw. Verwarm het, laat het afkoelen, geef het door en schud het steeds opnieuw ondersteboven. Deel het resultaat door pi en je komt vrij dicht bij het Unkh-geluid.

Eyes Of Albion
DatuM: 22 maart
Zaal: Willem Twee
Zaal open: 14:30
Aanvang: 15:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek