Jake La Botz naar Paradiso

Ticketmaster
Jake La Botz naar Paradiso
Jake La Botz naar Paradiso

De veelzijdige Amerikaanse blues en rock-‘n-roll singer-songwriter Jake La Botz geeft op zaterdag 14 maart mét band een concert in Paradiso. De inmiddels 51-jarige zanger en gitarist groeide op ‘Blues City’ Chicago en kwam in deze stad in contact met legendarische blues-muzikanten als David “Honeyboy” Edwards en Homesick James. De invloed van deze iconische leermeesters hoor je nog altijd terug in zijn composities, gitaarspel, teksten en zijn zware, doorleefde zangstem. Naast muzikant is La Botz ook verdienstelijk acteur: zo speelde hij in diverse Hollywoodfilms aan de zijde van sterren als Steve Buscemi en Sylvester Stallone.

Jake La Botz
Datum: Zaterdag 14 maart
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek