Sebadoh naar Bitterzoet

Ticketmaster
Sebadoh naar Bitterzoet
Sebadoh naar Bitterzoet

Sebadoh werd halverwege de jaren tachtig opgericht door Lou Barlow (Dinosaur Jr.) en wordt vaak in één adem genoemd met Guided by Voices en Pavement, mede-grondleggers van de lo-fi indierock. De Amerikaanse band heeft een gigantische invloed gehad op alternatieve gitaarmuziek en daarmee ook op de vele indiebands die volgden. In 2013 kwam de band met ‘Defend Yourself’ (2013), het eerste werk van de band in veertien jaar tijd.

Onlangs verscheen de goed ontvangen opvolger ‘Act Surprised’, waarover Pitchfork het volgende schreef: “Though often hailed as lo-fi folk heroes who taught indie rockers how to get in touch with their feelings, Sebadoh were also weirdo hardcore kids raised on Minutemen and Meat Puppets, and those eccentric influences are given more room to run wild here.”

Sebadoh
Datum: Maandag 9 maart
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek