Teebs naar Paradiso

Ticketmaster
Teebs naar Paradiso
Teebs naar Paradiso

Mtendere Mandowa maakt gelaagde, elektronische composities onder de noemer Teebs. De muzikant en beeldend kunstenaar werkt vanuit Los Angeles en maakt onderdeel uit van het creatieve collectief achter het platenlabel Brainfeeder, dat werd opgericht door producer Flying Lotus. Teebs staat in de beat-scene van Californië bekend om zijn relaxte, atmosferische variant van het genre, voor het eerst te horen op zijn debuutalbum ‘Ardour’ uit 2010. Negen jaar later bewijst hij met zijn derde album ‘Annica’ nog evenveel inspiratie te hebben, waaraan ook artiesten als Sudan Archives en Panda Bear hun bijdrage hebben geleverd.

Teebs
Datum: Donderdag 19 maart
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek