The Circle Orchestra naar Paradiso

Ticketmaster
The Circle Orchestra naar Paradiso
The Circle Orchestra naar Paradiso

The Circle: een muziekband. Een orkest. Een kring van muzikanten en vrienden wiens connectie hun liefde voor rebetiko-muziek is, een muzieksoort die bloeide in Griekenland van het begin van de 20e eeuw tot 1955, maar nog steeds in leven is. Het wordt gehoord en gespeeld in het hele land. Het doel van deze band groeit naar een grotere kring van muzikanten die een gemeenschappelijke basis vinden in hun passie voor ‘rebetiko’ muziek.

De band wil muzikanten die in Griekenland of in het buitenland wonen en werken, verbinden en de Boheemse smaak van deze muziek verspreiden, vermengd met andere culturen en beschavingen, zodat deze muziekreis doorgaat naar nieuwe en onbekende bestemmingen.

Een muziekband zonder grenzen. Parallelle cirkels met gemeenschappelijke grond, parallelle levens, dezelfde gevoeligheden en één muziek in het midden van alle mensen.

The Circle Orchestra
Datum: Zondag 24 mei
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:15
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek