The Imperial Crowns naar Willem Twee

Ticketmaster
The Imperial Crowns naar Willem Twee
The Imperial Crowns naar Willem Twee

The Imperial Crowns komt voort uit de harten, zielen en hersenen van Jimmie Wood en J.J. Holliday (1993 in LA) Ze deelden een liefde voor elektrische en landelijke blues, maar ook voor soul, rock n ‘roll, swamp pop, psychedelische, rockabilly, en gospelmuziek.

Terwijl ze het eerste album (Imperial Crowns) opnamen, speelden ze in de Sacred Hearts met artiesten als Bruce Springsteen, Buddy Guy, Greg Allman, Taj Mahal, Gatemouth Brown, The Blind Boys, Chaka Kahn, Ann Peebles en meer, elke maandagavond in The House of Blues op de Sunset Strip! The Crowns begonnen in 2002 op het Europese continent met touren en hun fanbase groeide gestaag door tot een toegewijde groep jonge en oudere blues-fans en werd met veel enthousiasme gevierd op popfestivals als BosPop als op The Moulin Blues in Ospel, Nederland en The Peer Rhythm and Blues Festival, België.

The Imperial Crowns
Datum: 15 mei
Zaal: Willem Twee
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek