De Jeugd van Tegenwoordig naar de Effenaar

Ticketmaster
De Jeugd van Tegen- woordig naar de Effenaar
De Jeugd van Tegen- woordig naar de Effenaar

De Jeugd is terug in Eindje en we hebben ze gemist. Deze iconen gaan langs alle grote clubs dit voorjaar en daar hoort Effenaar natuurlijk ook bij. Bas Bron, Willie Wartaal, Vjieze Fur en Faberyayo staan garant voor een feestje. Wie ga jij tegenkomen in de moshpit?

Ze komen terug naar de Effenaar met de POMO tour (post modern). Het gaat een show vol speicale visuals worden, daarom begint deze show al thuis in je kledingkast bij de selectie van je kleding; Dresscode: wit

De Jeugd van Tegenwoordig
Datum: 22 maart
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Voorverkoop start 17 januari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek