This is Jackson naar de Oorsterpoort

Ticketmaster
This is Jackson naar de Oorsterpoort
This is Jackson naar de Oorsterpoort

De ultieme Michael Jackson tribute komt naar De Oosterpoort. Tijdens This is Jackson beleef je een spectaculaire show met alle muzikale mijlpalen uit de carrière van The King of Pop. Met de Jackson moves, zijn iconische outfits en bijpassende visuals is het net alsof Michael echt op het podium staat.

Na een jaar lang touren met het bekende album Thriller, focussen ze nu op de grote hits van Michael en dat zijn er nogal wat. Van zijn tijd met The Jackson Five tot aan het einde van zijn solo carrière, ‘This is Jackson’ heeft het allemaal.

In Jackson-style brengen ze sinds 2016 een ode aan The King of Pop. Met een negenkoppig liveband met Monty Wells op zang, 4 dansers en tweevoudig finalist van Turkey’s Got Talent – Fatih Kilci als Michael Jackson danser ontbreekt er niks in deze show.

This is Jackson
Datum: Zaterdag 19 september
Zaal: De Oosterpoort

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek