Biff Byford naar 013

Ticketmaster
Biff Byford naar 013
Biff Byford naar 013

De legendarische metalzanger Biff Byford van Saxon brengt in 2020 voor het eerst een solo album uit! Ter promotie van deze plaat ‘School of Hard Knocks’, waarop de Brit hulp krijgt van mensen als Fredrik Åkeson (Opeth), Phil Campbell (Motörhead), Alex Holzwarth (Rhapsody) en meer, komt Biff vanavond naar 013 voor een avondvullend programma. Een avondvullend programma? Zeker, want Biff gaat het anders doen dan de meeste artiesten.

Deze ‘An Evening With’-show zal beginnen met een spoken word optreden, samen met de Amerikaanse comedian Don Jamieson, bekend van ‘That Metal Show’. In het tweede gedeelte krijgen we Byford zoals we hem kennen: knalhard rockend! “The show will consist of some old songs, some new songs, some cover versions and some songs off the solo album. It’s going to be great and I am really looking forward to it. It’s going to something a little bit different, but it will be very cool, so I’ll see you all there!”

Biff Byford
Datum: 01 mei
Zaal: 013
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek