Cable Ties naar V11

Ticketmaster
Cable Ties naar V11
Cable Ties naar V11

Cable Ties is het trio Jenny McKenchie, Nick Brown en Shauna Boyle, drie ijverige muzikanten binnen de DIY-scene van Melbourne. Deze band heeft een affiniteit voor gruizige garagepunk met een feministische inslag; beukend en smeulend, alsof de muziek direct vanuit de donkere rokerige kelder op plaat is gedrukt.

Het activisme van Cable Ties beperkt zich overigens tot slechts de vlammende songs: in thuisbasis richtte de band het platform Girls Rock! op, een vrijplaats waar niet-gendernormatieve creatievelingen een plek krijgen om verder te ontplooien. De positieve boodschap die Cable Ties verspreidt werpt ook voor de band zelf zijn vruchten af. Zo mochten ze op tournee met Jen Cloher en Tropical Fuck Storm. Vanavond staat Cable Ties in de V11 met een gloednieuwe plaat in de gelederen.

Cable Ties
Datum: 10 april
Zaal: V11
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek