Dulfer naar Paradox

Ticketmaster
Dulfer naar Paradox
Dulfer naar Paradox

Voor Chinezen is 2020 het jaar van de draak, maar wij weten wel beter: 2020 is het jaar van tenorsaxofonist annex bandleider Hans F. Dulfer. In 2020 jaar bereikt hij niet alleen de respectabele leeftijd van tachtig jaar maar is hij ook vijfenzestig jaar podiumdier bij uitstek. DULFER 80 – Looking Back to the Future!

Wie is er niet groot geworden met de genadeloze saxsound van Hans Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflud, Big Boy) heeft hij zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland. Om te vieren dat de nog immer opzwepend opererende saxofonist zich al vijfenzestig jaar een slag in de rondte speelt én dat hij de niet te bevatten leeftijd van tachtig jaar bereikt, presenteert Dulfer een nieuwe, niet-te-missen band met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulferklassiekers. Blik samen met Dulfer terug op de toekomst zonder spijt en vier feest alsof morgen nooit bestaan heeft.

Dulfer
Datum: 10 april 2020
Zaal: Paradox
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek