Polaris naar 013

Ticketmaster
Polaris naar 013
Polaris naar 013

Australië: dat begint haast een bedevaartsoord voor metalcoreliefhebbers te worden. Niet alleen leveren de Aussies met Parkway Drive de populairste band uit het genre, maar ook bands als I Killed The Prom Queen, Northlane, Confession, Buried In Verona en In Hearts Wake komen vanuit Down Under. De band wiens (pool)ster momenteel het snelst rijzende is, is zonder twijfel Polaris. Niet omdat de band zo nodig het hardste of lompste uit het genre wil worden, maar simpelweg omdat de tunes unfuckwithable zijn. En hoewel zanger Jamie Hails over een breed palet aan screams beschikt, heeft Polaris met bassist Jake Steinhauser ook een kei in clean vocals in huis. Dit jaar verschijnt het nieuwe album ‘The Death of Me’ en als we singles ‘Hypermania’ en ‘Masochist’ mogen geloven, duurt het niet lang meer voor de ster van Polaris daadwerkelijk de poolster raakt.

De Amerikaanse band Currents zal voor de echte metalcore-fanaten ook geen onbekende meer zijn. De band maakt dissonante en topzware metalcore op het randje van deathcore. Alpha Wolf komt ook al uit Australië (wat zit daar in het water joh?) en zijn dan ook goede vrienden van Polaris. De hardcore-punk band Varials opent het bal.

Polaris
Datum: 21 mei
Zaal: 013
Zaal open: 18:30
Aanvang: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek