The Elvis Concert naar de Muziekgieterij

Ticketmaster
The Elvis Concert naar de Muziek- gieterij
The Elvis Concert naar de Muziek- gieterij

The Elvis Concert brengt de muziek van The King als geen ander. Met de unieke samenstelling van jonge topmuzikanten en mensen die daadwerkelijk met Elvis op het podium hebben gestaan zijn inmiddels al de harten van duizenden muziekliefhebbers veroverd. Je hoort de onmiskenbare Presley-sound en alle hits van ‘The King’ live op het podium, met ook in 2020 weer nieuwe nummers! Zang is in handen van Dwight Icenhower, officieel Elvis Tribute Artist. Samen met Dwight zie je ook Jim Murray en Bob Lanning, die met Elvis speelden. De Spaanse achtergrondzangers The Velvet Candles, Carl Bradychok en Damien Daigneau maken het rijtje compleet.

Alle bekende hits, maar ook de mindere bekende parels van Elvis Presley, komen voorbij tijdens The Elvis Concert. Een waar feest van herkenning voor jong en oud, met een unieke show als omlijsting. Kortom: een avond om naar uit te kijken en met de originele muzikanten is dit ‘As close as it gets!’

The Elvis Concert
Datum: 21 Mei
Zaal: Muziekgieterij

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek