Yung Nnelg naar Hall of Fame

Ticketmaster
Yung Nnelg naar Hall of Fame
Yung Nnelg naar Hall of Fame

Waar Yung Nnelg die saus vandaan haalt is ons nog steeds niet duidelijk maar we weten wel dat de Nederlandse rapper wel verdomd lekker gaat. Als onderdeel van het SMIB Collectief is Yung Nnelg sinds 2017 niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop scene. Zijn eerste EP ‘Contra’ waar de banger ‘Forrest Gump’ op stond, en ‘Serena’ bracht Nnelgie naar de podia en festivals in heel het land. Hier liet hij zien dat ie ook prima in zijn eentje zijn mannetje te kunnen staan. Tussen 2017 en 2019 heeft Yung Nnelg onder Sony zijn werk op een lager pitje gezet en de tijd genomen om rustig te bezinnen. Als gevolg van deze periode verbrak Yung Nnelg zijn contract met Sony en vormde hij het ‘ZES NULLEN’ collectief en label om zich heen. Wie zijn vorige show kan herinneren, weet dat dit een grote chaos wordt. Dus nogmaals allemaal uit volle borst: ‘Back up in this bitch, back up in this bitch, Ben David Beckham in this bitch, Beckham in this bitch’.

Yung Nnelg
Datum: 13 maart
Zaal: Hall of Fame
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek