Racoon naar Muziekgebouw Eindhoven

Ticketmaster
Racoon naar Muziek- gebouw Eindhoven
Racoon naar Muziek- gebouw Eindhoven

Racoon heeft al jaren aan ervaring en de melodieuze rockgroep heeft al heel wat festivals en concerten plat gespeeld. Grote hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’ en ‘Oceaan’ zijn het publiek zeker niet ontgaan. Racoon weet mensen keer op keer te veroveren met hun prachtige nummers.

Racoon bracht 22 januari jl. de nieuwe single ‘Het Is Al Laat Toch’ uit. Dit is het eerste levensteken van hun nieuwe semi-akoestische Nederlandstalige album dat in het najaar van 2020 zal verschijnen. Om dit te vieren geeft de band op vrijdag 10 april een speciaal concert in Muziekgebouw Eindhoven!

Racoon
Datum: vrijdag 10 april 2020
Zaal: Muziekgebouw Eindhoven
Aanvang: 20:15
De voorverkoop start vrijdag 24 januari om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek