This Is Jackson naar Corneel

Ticketmaster
This Is Jackson naar Corneel
This Is Jackson naar Corneel

Na een jaar lang met het iconische Thriller-album getourd te hebben, houdt This Is Jackson het deze keer eenvoudig. Ze spelen THE HITS en niets dan de hits. En dat zijn er nogal wat. This Is Jackson presenteert een avondvullende dwarsdoorsnede van alle mijlpalen uit het werk van Michael Jackson, zowel solo als uit de lange carrière met zijn broers in The Jackson Five. Die komen in zo’n moordend tempo voorbij dat je geen seconde rust krijgt, don’t stop dancing ‘til you get enough! Het podium is volledig aangekleed en ieder nummer wordt ondersteund door op maat gemaakte visuals.

Sinds 2016 brengt This is Jackson een ode aan The King Of Pop. Gewapend met een internationale negenkoppige liveband met Monty Wells op zang, aangevuld met vier top dansers én tweevoudig finalist van Turkey’s Got Talent – Fatih Kilci – als Michael Jackson danser. This Is Jackson speelde al op festivals als Bospop en Huntenpop en deed begin 2019 een zeer succesvolle clubtour, en in 2020 is het tijd voor Lelystad!

This Is Jackson
Datum: 30 oktober
Zaal: Corneel
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 21:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek