Bökkers naar Luxor Live

Ticketmaster
Bökkers naar Luxor Live
Bökkers naar Luxor Live

De onvermoeibare Sallandse rockband Bökkers trakteert haar fans op een frisse piep in de oren. Waar andere bands alleen hun bleke, mensenschuwe gezichten laten zien tijdens hun jaarlijkse ZiggoDome-avondje, komt Bökkers gewoon feesten bij jou in het dorp.

Bökkers
Tien jaar nadat de band zijn eerste eigen nummer opnam is Bökkers verworden tot een fenomeen, met honderden trouwe volgers in caravans, een vaste notering in de Top 2000, meerdere succesvolle clubtours (waarvan twee keer eerder in Luxor Live), Zwarte Cross, dorpsfeesten en discotheken in het hele land. Overal worden nummers als Annie uut de Bochte, Jezus en Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet luidkeels meegezongen.

De Bienoa Doof Ervaring
Bökkers zet in 2020 alle versterkers op 11 met De Bienoa Doof Ervaring Tour: een ongekend rock ’n roll-feest. Zeg maar vast dag tegen je trommelvlies!

Bökkers
Datum: 15 mei
Zaal: Luxor Live
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek