Dylan LeBlanc naar Paradiso

Ticketmaster
Dylan LeBlanc naar Paradiso
Dylan LeBlanc naar Paradiso

Singer-songwriter Dylan LeBlanc komt uit Muscle Shoals in Alabama. In de jaren zestig en zeventig zat daar de Muscle Shoals Sound Studio die erg populair was bij artiesten als Wilson Pickett, Aretha Franklin en The Staple Singers. Ze kwamen graag in de studio waar de vader van Dylan LeBlanc sessiemuzikant was. Van jongs af aan hing hij in de studio rond en kreeg op deze manier soul met de paplepel ingegoten. Later voegde zich hier de liefde voor countrymuziek aan toe. Dit hoor je terug op de vier langspelers van deze jonge crooner, waaronder het indrukwekkende debuut ‘Paupers Field’. Zijn laatste wapenfeit draagt de titel ‘Renegade’ en is opgenomen met de Grammy-winnende producer Dave Cobb. Op woensdag 25 maart geeft LeBlanc een speciaal solo-concert in de Kleine Zaal.

Dylan LeBlanc
Datum: Woensdag 25 maart
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek