Fresku naar Patronaat

Ticketmaster
Fresku naar Patronaat
Fresku naar Patronaat

De Eindhovense rapper Fresku is niet alleen de grappigste rapper van Nederland, maar ook een van de weinige hiphoppers die zijn kwetsbare kant durft te laten zien. Mede dankzij zijn partner-in-rhyme Teemong (ook verantwoordelijk voor Fresku’s video’s) is hij nu zo succesvol dat hij elke dag kreeft eet in plaats van kapsalon. Toch blijft Fresku gewoon zijn twijfels over zijn leven, zijn werk en zichzelf uitspreken, zo ook op zijn nieuwe (vierde) album In Het Diepe (2019), waarop hij teruggaat naar zijn roots. Eerste single Wil Er Voor Je Zijn is door Teemong weer van een spraakmakende clip voorzien!

Fresku
Datum: 24 april
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20:00 u
Aanvang: 21:00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek