iamnotshane naar Paradiso

Ticketmaster
iamnotshane naar Paradiso
iamnotshane naar Paradiso

iamnotshane is het alter ego van de uit Los Angeles afkomstige singer-songwriter Shane Niemi. Het 24-jarige talent maakt frisse elektronische pop, geïnspireerd door vernieuwende hedendaagse pop-acts als Conan Gray, Troye Sivan, half•alive en Emotional Oranges. Deze laatste band is tevens getekend op hetzelfde label als iamnotshane, Avant Garden Records. Naast zijn muziek valt Shane op door zijn toewijding aan het creëren van een compleet conceptueel kunstwerk met een duidelijke esthetische visie: zo brengt hij naast muziek ook bijzonder mooie videoclips uit. Op 22 april zie je iamnotshane voor het eerst in Nederland in Paradiso.

iamnotshane
Datum: Woensdag 22 april
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek