Kovacs & Metropole Orkest naar Muziekgebouw Eindhoven

Ticketmaster
Kovacs & Metropole Orkest naar Muziek- gebouw Eindhoven
Kovacs & Metropole Orkest naar Muziek- gebouw Eindhoven

Sharon Kovacs en het Metropole Orkest staan wederom samen op de bühne. Donderdag 11 juni vindt in Muziekgebouw Eindhoven een bijzondere orkestratie plaats van Kovacs’ tweede plaat, Cheap Smell. Vernoemd naar de band waar ze voor haar doorbraak in speelde, is Kovacs met dit album op zoek naar de positieve momenten in donkere tijden.

De zangeres met het kortgeschoren haar en het mooie, rauwe en donkere stemgeluid werkte in 2016 ook al samen met ‘het meest hybride orkest van de wereld’. Een bijzondere orkestratie van Kovacs’ debuutalbum Shades of Black én uitverkochte zalen waren het gevolg. Dit kon alleen maar mooier worden! Gelukkig wisten Kovacs en Metropole Orkest dat als geen ander en laten dat nu maar wat graag zien.

Kovacs & Metropole Orkest
Datum: Donderdag 11 juni 2020
Zaal: Muziekgebouw Eindhoven
Aanvang: 20:15u
De voorverkoop start zaterdag 25 januari om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek