Lime Cordiale naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Lime Cordiale naar Paradiso Noord
Lime Cordiale naar Paradiso Noord

Na hun uitverkochte concert in Paradiso afgelopen augustus, komt het Australische indiepopduo Lime Cordiale terug naar Amsterdam voor een show in Paradiso Noord. De band, bestaande uit de twee broers Oli and Louis Leimbach uit Sydney, maakt een zonnige mix van licht psychedelische indiepop en soul. In eigen land scoorden de heren met hun catchy tracks één van de grootste hits van het jaar op het bekende Australische radiostation Triple J en in 2018 maakte de band veel indruk op showcasefestival SXSW in Austin, Texas. Onlangs tekenden de broers een deal met rapper Post Malone, die sinds kort manager en tevens groot fan van de band is.

Lime Cordiale
Datum: Vrijdag 22 mei
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek