Nekfeu naar de Melkweg

Ticketmaster
Nekfeu naar de Melkweg
Nekfeu naar de Melkweg

Nekfeu is een Franse rapper/acteur die afgelopen jaar zeer snel naar de top van de hitlijsten rees in Frankrijk. Als een tiener maakte hij naam voor zichzelf in de rapscene door mee te doen aan rap battles tijdens open mic nights. Flash forward naar 2015, Nekfeu dropte zijn eerste solo album ’Feu’, na vele samenwerkingen en groep releases, bereikte de top 3 in de Franse hitlijsten én won de Victoire award voor ‘Urban Music Album of the Year’. De rapper dropte vorig jaar zijn derde album ‘Les Étoiles Vagabondes’ samen met bijbehorende documentaire, die beide op nummer 1 terechtkwamen. Wij zullen nog veel van deze jonge rapper horen én zien!

Nekfeu
Datum: 30 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek