Subterranean Street Society naar de Melkweg

Ticketmaster
Sub- terranean Street Society naar de Melkweg
Sub- terranean Street Society naar de Melkweg

Op vrijdag 1 mei presenteert Subterranean Street Society hun nieuwe album ‘Twelve Steps’, een concept plaat over alcoholisme. Zanger en songwriter Louis Puggaard- Müller maakte het als tiener en twintiger van dichtbij mee; Zijn vader gleed steeds verder af in een alcoholverslaving met als uiteindelijk gevolg korsakov en permanente opname in een kliniek. Ter verwerking besloot Louis om zelf het Alcohol Anonymous boek te bestuderen en ontwikkelde een artistieke vertaling van de stappen: voor elke stap een song.

Louis, geboren in Kopenhagen, zwerfde als straatmuzikant door Europa voordat hij permanent in Amsterdam belandde voor de liefde. ‘Spoileralert’ de liefde is over, maar hij kreeg er een band voor terug! De nummers zweven tussen uiteenlopende genres maar vergelijkingen zijn gemaakt met bands zoals: Black Rebel Motorcycle Club, Radiohead, Bob Dylan en Paolo Nutini. Onvoorspelbaar, ruig. De uitdagende klanken van de straat.

Subterranean Street Society
Datum: 01 Mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek